Τρόποι πληρωμής

α. Αντικαταβολή

Η πληρωμή με αντικαταβολή μετρητοίς κοστίζει 2,5€. Η πληρωμή γίνεται με την παράδοση της παραγγελίας σας .

β. Πιστωτική κάρτα – Χρεωστική Κάρτα
Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την τράπεζα Πειραιώς εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας.

Οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα (αριθμός κάρτας, αριθμός ασφαλείας κάρτας, ημερομηνία λήξεως) μεταδίδονται / μεταφέρονται μέσω Διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή (SSL 128-bit encryption) και δεν είναι προσβάσιμες από το ηλεκτρονικό κατάστημα.
Τα συστήματα και οι διαδικασίες που χρησιμοποιούνται από την Τράπεζα Πειραιώς εμποδίζουν σε τρίτους την πρόσβαση στα δεδομένα και τα πληροφοριακά της συστήματα.
Η ιστοσελίδα της Τραπέζης στην οποία εισάγει τα στοιχεία της κάρτας του ο πελάτης, φέρει ψηφιακό πιστοποιητικό για να μπορεί ο καθένας να ελέγξει τη γνησιότητάς της, δηλαδή να διαπιστώσει ότι ανήκει πραγματικά στην Τράπεζα Πειραιώς.
Η Υπηρεσία της Τράπεζας Πειραιώς , ακολουθεί τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές στον τομέα των πληρωμών για το ηλεκτρονικό εμπόριο και επίσης είναι πλήρως συμβατή με τα πρωτόκολλα ασφαλείας των διεθνών οργανισμών καρτών Verified by Visa και MasterCard SecureCode για ασφαλείς on-line πληρωμές με κάρτα.
Με τη χρήση πιστωτικής κάρτας δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση στο ποσό πληρωμής.